Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

Açık

Gıda üretimi için çözümler

Modifiye Atmosfer Paketleme

(MAP) Modifiye Atmosfer Paketleme, ürünün raf ömrünü uzatmak ve orijinal kalitesini korumak için bir gıda ürünü paketinin hava boşluğundaki havanın belirli bir gaz veya gaz karışımı ile değiştirilmesini ifade eder.

Kriyojenik Soğutma ve Şoklama

Gıda ürünlerinin sıvı azot ile soğutulması ve şoklanması için size özel çözümler

Air Liquide gaz ve ekipman portföyü, ham maddelerin depolanmasından satışa hazır ürünün taşınmasına kadar gıda üretiminin tüm aşamalarını kapsar. Gıda endüstrisi ortağı olarak 100 yılı aşkın deneyim, küresel bir araştırma ve geliştirme ağıyla birleşir ve ortaya ISO 9001 HACCP gibi endüstri standartlarını ve hatta en son yasal düzenlemeleri kolayca karşılamanızı sağlayan sofistike çözümler çıkar. 

Air Liquide gıda sınıfı gazların yanı sıra, ürün yelpazesine uygun uygulama ekipmanları da sunar.

Air Liquide'in gıda uzmanları şoklama ve hızlı soğutma için mümkün olan en düşük dehidrasyon ve en yüksek ürün kalitesiyle en iyi teknolojiyi bulmanız konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Ayrıca minimum enerji tüketimi ile üretim hattınızın kapasitesini artırabilirsiniz.

Şoklama, hızlı şoklama veya soğutma: İhtiyacınıza en uygun teknoloji hangisi? 

Tüm endüstri ve ürünlerde üretiminiz için doğru uygulamayı Air Liquide'de bulacaksınız. Aynı zamanda, uygulama ekipmanı son teknolojidir ve HACCP yönergesine uygun hijyenik tasarım için tüm gereksinimleri karşılar.

Şoklama işlemi için sıvı azot

Sıvı azot, gıdaların soğutulması veya dondurulması için uygundur. Air Liquide, gıda endüstrisi uygulamanız için size doğru ürünleri sunar. Gaz, HACCP yönergelerine göre üretilir ve gıda işleme tesislerinde tereddüt etmeden kullanılabilir.

Kabuk dondurma ve kaplama – Dilimleme işleminden önceki hızlı şoklama

Et, peynir veya balık gibi doğal olarak yumuşak ürünler kesilirken üretim sırasında sorunlar ortaya çıkabilir. Dilimlemeden önce yapılan hızlı şoklama, otomasyona yüksek katkı sağlar ve ürün özelliklerini değiştirmeden ürünün stabilize olmasını sağlar. Yüzeysel şoklama adımı olmadan üretim kesintileri veya plansız durma süreleri meydana gelebilir. Uygulama ürününüzü tamamen dondurmaz, sadece ürün yüzeyini etkileyen kaplama işlemi gerçekleşir. Bu sayede kesim sıklığı arttırılabilir veya istenilen ürün kalınlığı azaltılabilir. İşlem ayrıca ürünü donmuş bir ürüne dönüştürmeden, öngörülen soğuk zinciri kesintisiz olarak korur.

Ürünlerinizi kolaylıkla dilimlemek için Air Liquide çözümleri

Pek çok Air Liquide dondurma çözümü, mevcut üretiminize kolayca entegre edilebilir. Bu, ürünlerinizin hijyenini, verimini, ağırlık kontrolünü ve görünümünü iyileştirirken israfı azaltmanıza olanak tanır. Sıvı azot ile: Air Liquide'in dondurma çözümleri, kesme performansını yüzde 50'ye kadar artırabilir ve operasyonel güvenliği ve üretkenliği ölçülebilir şekilde iyileştirebilir.

Bir müşteri hikayesi: Tümay Balıkçılık ile gıda şoklama

Herhangi bir sorunuz varsa Air Liquide uzmanları size çeşitli olası uygulamalar hakkında kapsamlı uygulama danışmanlığı verebilir. Ürünleriniz ile testler de yapılabilir. İçecek uzmanları sizinle birlikte süreçlerinizi analiz edecek ve daha iklim dostu uygulamalara geçiş konusunda size danışmanlık yapmaktan mutluluk duyacaktır.

Neden Air Liquide?

  • 01

    Gıda sınıfı gazlar

    Yüksek kaliteli gıda sınıfı gazları

  • 02

    Gıdada uzman

    Gıda sınıfı gazlar ve uygulama teknolojilerinde uzman bir ekip

  • 03

    Son teknoloji uygulama ekipmanları

    Air Liquide teknolojisi uygulama ekipmanları ile etkili gaz kullanımı

Merkez ofis:

Reşitpaşa Mh. Eski Büyükdere Cd. Park Plaza No:14 Kat:2 D:8 Maslak, Sarıyer/İstanbul

Telefon:

+90 (212) 345 11 40

E-posta:

ww-musteri-hizmetleri@airliquide.com