Air Liquide’in gıda işlemede kalite, verim ve gıda güvenliğini artırmaya yönelik gaz ve teknoloji çözümleri sunmaktadır: şoklama ve soğutma, ısı kontrolü, dış kabuk şoklama, IQF vs.
Bir gıda ürününün çevresindeki atmosferin kontrol edilmesi, ürünün raf ömrünü uzatmak ve müşteriye cazip sunumu sağlamak için kilit niteliğindedir. Uzmanlarımız, paketteki tepe boşluğunun bakteriyel büyüme ve oksidatif reaksiyonları önemli ölçüde yavaşlatan faydalı bir gaz ya da gaz karışımı ile değiştirildiği bir işlem olan gazlı dolum ile ambalajlamanın öneminin farkındadır.
Gıdaların soğuk zincirle bozulmadan taşınması görevi hassasiyet gerektirir. Soğutmalı taşıma çözümleri seyahat mesafesi, gıda tipleri ve üretim kaynağından depoya ve pazara aktarmalı nakliyeye göre isteğe uyarlanmalıdır. Air Liquide, hassas soğutma gerekliliklerine yönelik soğutma çözümleri alanında endüstriye liderlik etmektedir.
Merkezi mutfakta gurme dondurmalardan hazır yemeklere kadar her ürün için optimum soğuk taşıma çözümünü tanımlamak amacıyla gıda endüstrisindeki on yıllara dayanan deneyimi uyguluyoruz.
For David Hart, visiting professor at @imperialcollege London’s Center for Environmental Policy and Director of @from_E4tech, #hydrogen is an elegant solution to many of our problems as it offers flexibility. 🧐 Discover his interview 👇 https://t.co/MMQtqhlNTF
18 saat 28 dak önce
The @French_Gov unveiled today the French Strategy for #Quantum Technologies. As an expert in extreme #cryogenics for nearly 60 years, #AirLiquide is taking part in this revolution that will bring major technological and societal changes. https://t.co/X6HsMZIkDc
1 gün 11 saat önce
The @French_Gov unveiled today the French Strategy for Quantum Technologies. As an expert in extreme cryogenics for nearly 60 years, Air Liquide is taking part in this revolution that will bring major technological and societal changes. https://t.co/hEJk1CeDtO