Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Silo koruma

Tarım ham maddelerinin çoğu yanıcıdır. Örneğin, tahıl tozu patlayıcı özelliktedir ve depolanan yemişler yanabilir. Ancak yanma için oksijen gereklidir ve yanıcı ham maddenin oksijene karşı korunması yangını veya patlamayı önleyebilir. Azot ve karbondioksit bu uygulamada yaygın olarak kullanılmaktadır.

Belli koşullarda yanıcı olabilen tarım hammaddelerinin ve yemişlerin azot veya karbondioksit ile çıkabilecek yangınlara karşı korunmasını kapsayan çözümler. 

İlgili gazlar

İlgili ekipmanlar

  • VESTALTM

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™