Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

Açık
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Sıcaklık kontrolü

Karıştırma, harmanlama, tamburlama ve öğütme işlemleri esnasında et, deniz mahsulleri, unlu mamüller veya diğer gıda ürünlerinin sıcaklık kontrolü için kriyojenik enjeksiyon sistemlerini kapsar. 

Air Liquide’in tabandan enjeksiyonlu teknolojisi, karıştırma/öğütme ekipmanlarının alt kısmından sıvı azot veya karbondioksit enjeksiyonu sağlayarak, daha iyi nüfuziyet ve daha yüksek kalite sağlar. 

İlgili gazlar:

 

Merkez ofis:

Reşitpaşa Mh. Eski Büyükdere Cd. Park Plaza No:14 Kat:2 D:8 Maslak, Sarıyer/İstanbul

Telefon:

+90 (212) 345 11 40

E-posta:

ww-musteri-hizmetleri@airliquide.com