Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Sıcaklık kontrolü

Karıştırma, harmanlama, tamburlama ve öğütme işlemleri esnasında et, deniz mahsulleri, unlu mamüller veya diğer gıda ürünlerinin sıcaklık kontrolü için kriyojenik enjeksiyon sistemlerini kapsar. 

Air Liquide’in tabandan enjeksiyonlu teknolojisi, karıştırma/öğütme ekipmanlarının alt kısmından sıvı azot veya karbondioksit enjeksiyonu sağlayarak, daha iyi nüfuziyet ve daha yüksek kalite sağlar. 

İlgili gazlar:

 

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™