Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Sertleştirme öncesi dış kabuk şoklama

Hassas gıda ürünlerinde, bileşenlerin karışmasını önlemek ve şekillerini korumak amacıyla, bir sonraki işlemden önce krema, reçel, mus, krem dolgu, dondurma vb. gibi yumuşak bileşenlerin şeklini korumak için çözümler. 

Air Liquide’in dış kabuk şoklama çözümü, azot ile yüzey sıcaklığını düşürmek suretiyle, ürünlerin yüzeyini hızla sertleştiren maliyet etkin bir çözümdür. 

İlgili gazlar:

İlgili ekipmanlar:

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™