Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

Açık
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Sertleştirme öncesi dış kabuk şoklama

Hassas gıda ürünlerinde, bileşenlerin karışmasını önlemek ve şekillerini korumak amacıyla, bir sonraki işlemden önce krema, reçel, mus, krem dolgu, dondurma vb. gibi yumuşak bileşenlerin şeklini korumak için çözümler. 

Air Liquide’in dış kabuk şoklama çözümü, azot ile yüzey sıcaklığını düşürmek suretiyle, ürünlerin yüzeyini hızla sertleştiren maliyet etkin bir çözümdür. 

İlgili gazlar:

İlgili ekipmanlar:

Merkez ofis:

Reşitpaşa Mh. Eski Büyükdere Cd. Park Plaza No:14 Kat:2 D:8 Maslak, Sarıyer/İstanbul

Telefon:

+90 (212) 345 11 40

E-posta:

ww-musteri-hizmetleri@airliquide.com