Ana içeriğe atla
Gıda
Air Liquide'in tedarik zinciri adımlarını seçin

Sertleştirme öncesi dış kabuk şoklama

Karmaşık, çok katmanlı ürünlere yönelik işlem süresince, bileşenlerin karışmasını önlemek ve ürünün son şeklini korumak amacıyla bir sonraki işlemden önce krema, reçel, mus, krem dolgu, dondurma vb. gibi özellikle yumuşak bileşenlerin şeklinin sertleştirilmesi gerekebilir.


Air Liquide’in sertleştirme için kriyojenik dış kabuk şoklama çözümü, kriyojenik soğutma maddesi (Azot ) kullanarak yüzey sıcaklığını düşürmek suretiyle bir ürünün yüzeyini hızlıca sertleştirmek için uygun maliyetli bir yöntemdir.

Uzmanlarımız, ürünlerin dış yüzeyini son derece düşük sıcaklığa hızlı şekilde soğutarak kabuk oluşturan kriyojenik şoklama tünelleri ve daldırmalı tip şoklama cihazları geliştirmiştir. Bu çözümler üretim hattına kolayca entegre edilebilir.

Gazlar

ALIGAL™ Air Liquide’in yiyecek ve içecek endüstrisine özel üstün kaliteli gaz serisidir. ALIGAL™ çözümleri, gerekli proses uzmanlığı ve desteği ile tamamen kalite ve işletme gereksinimlerinize göre uyarlanabilir.

Endüstriyel gazlar için ekipman

CRYO DOLAP Cryo Tünel - ZF3
Cryo Tünel - CFP Cryo Tünel- ZR2
CRYO IMMERSION UNIT-CFV CRYO Tünel-FP1

Hizmetler

Gıda uzmanlarımız, işlemlerinize yönelik özel çözümler geliştirmek için sizinle yakın işbirliği içinde çalışacaktır.

  • Gaz Yönetimi
  • Yerel Destek
  • Proses performansını iyileştirme
  • Geçici ve acil durum gaz hizmetleri

Neden bizi seçmelisiniz?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™