Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Mekanik şoklama öncesi dış kabuk şoklama

Sıvı azotla dış kabuk şoklama işlemi, mekanik dondurucuların kapasitesini artırmaya yardımcı olur; ıslak veya yapışabilen ürünlerde hasarı minimuma indirerek verimi artırır. 

Air Liquide’in gıda uzmanları, mekanik şoklamanın etkililiğini artırmak amacıyla, hızla dış yüzeyi şoklayarak nemi hapseden tüneller ve daldırmalı şoklama ekipmanları sunar veya bunları halihazırdaki kurulumlara entegre eder. 

Kriyojenik ve mekanik şoklama teknolojileri böylelikle minimum sermaye yatırımı ile bir arada kullanılarak, daha yüksek ürün kalitesi (özellikle şarküteri ve yapışkan ürünlerde) ve verim elde edilebilir.  

İlgili gazlar:

İlgili ekipmanlar:

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™