Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

Açık
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Mekanik şoklama öncesi dış kabuk şoklama

Sıvı azotla dış kabuk şoklama işlemi, mekanik dondurucuların kapasitesini artırmaya yardımcı olur; ıslak veya yapışabilen ürünlerde hasarı minimuma indirerek verimi artırır. 

Air Liquide’in gıda uzmanları, mekanik şoklamanın etkililiğini artırmak amacıyla, hızla dış yüzeyi şoklayarak nemi hapseden tüneller ve daldırmalı şoklama ekipmanları sunar veya bunları halihazırdaki kurulumlara entegre eder. 

Kriyojenik ve mekanik şoklama teknolojileri böylelikle minimum sermaye yatırımı ile bir arada kullanılarak, daha yüksek ürün kalitesi (özellikle şarküteri ve yapışkan ürünlerde) ve verim elde edilebilir.  

İlgili gazlar:

İlgili ekipmanlar:

Merkez ofis:

Reşitpaşa Mh. Eski Büyükdere Cd. Park Plaza No:14 Kat:2 D:8 Maslak, Sarıyer/İstanbul

Telefon:

+90 (212) 345 11 40

E-posta:

ww-musteri-hizmetleri@airliquide.com