Ana içeriğe atla
Gıda
Air Liquide'in tedarik zinciri adımlarını seçin

Glaze öncesi dış kabuk şoklama

 

Suyla kaplama işlemi (Glaze), şoklanarak depoda saklanan ürünün yanmasına ve yüzeyde oksitlenmeye neden olabilecek dehidrasyonu engellemek amacıyla genellikle tavuk ve deniz ürünleri üzerinde gerçekleştirilir. Ayrıca bu işlem ürüne hoş, parlak bir yüzey kazandırır.


Air Liquide’in kriyonejik kaplama çözümü, ürünün yüzeyinde kaplama verimini iyileştiren ve ürünü korumak amacıyla daha kalın, daha homojen bir buz katmanı sağlayan daha soğuk bir sıcaklık oluşturması nedeniyle maliyet açısından oldukça etkilidir.


Uzmanlarımız, ürünün dış yüzeyini üzerine püskürtme yapılmadan veya soğuk suya daldırılmadan önce çok düşük bir sıcaklığa hızla şoklanarak kabuk oluşturabilen kriyojenik şoklama tünel çözümleri geliştirmiştir. Bu çözümler üretim hattına kolayca entegre edilebilir.

 

Gazlar

ALIGAL™ ,Air Liquide’in yiyecek ve içecek endüstrisine özel üstün kaliteli gaz serisidir. ALIGAL™ çözümleri, gerekli proses uzmanlığı ve desteği ile tamamen kalite ve işletme gereksinimlerinize göre uyarlanabilir.

Endüstriyel gazlar için ekipman

CRYO IMMERSION UNIT-CFV Cryo Tünel - ZF3
Cryo Tünel - CFP CRYO DOLAP
CRYO Tünel-FP1  

 

Hizmetler

Gıda endüstrisi uzmanlarımız, işlemlerinize yönelik özel çözümler geliştirmek için sizinle yakın işbirliği içinde çalışacaktır.

  • Gaz Yönetimi
  • Yerel Destek
  • Proses performansını iyileştirme
  • Geçici ve acil durum gaz hizmetleri

Neden bizi seçmelisiniz?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™