Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Glaze öncesi dış kabuk şoklama

Glaze (donuk ürünün su ile püskürtülmesi veya buzlu suya daldırılması), şoklanan üründe oksitlenme ve dehidrasyonu engelleme amacıyla tavuk ve deniz mahsullerinde gerçekleştirilen bir işlemdir. 

Air Liquide’in kriyojenik dış kabuk çözümü, ürünü hızla şoklayarak, ürün yüzeyinde daha homojen ve kalın bir buz katmanı oluşturur ve gıdaların korunmasına yardımcı olur.

Air Liquide şoklama işleminin daha etkili gerçekleştirilmesi için çeşitli şoklama tünelleri geliştirmiştir. Ayrıca, müşterilerin halihazırdaki kurulumlarına entegre edilebilen çözümler de sunmaktadır.

İlgili gazlar:

İlgili ekipmanlar:

İlgili hizmetler:

  • Teknik destek
  • Proses performansı iyileştirme

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™