Glaze öncesi dış kabuk şoklama
Glaze (donuk ürünün su ile püskürtülmesi veya buzlu suya daldırılması), şoklanan üründe oksitlenme ve dehidrasyonu engelleme amacıyla tavuk ve deniz mahsullerinde gerçekleştirilen bir işlemdir.
Air Liquide’in kriyojenik dış kabuk çözümü, ürünü hızla şoklayarak, ürün yüzeyinde daha homojen ve kalın bir buz katmanı oluşturur ve gıdaların korunmasına yardımcı olur.
Air Liquide şoklama işleminin daha etkili gerçekleştirilmesi için çeşitli şoklama tünelleri geliştirmiştir. Ayrıca, müşterilerin halihazırdaki kurulumlarına entegre edilebilen çözümler de sunmaktadır.
İlgili gazlar:
İlgili ekipmanlar:
İlgili hizmetler:
- Teknik destek
- Proses performansı iyileştirme