Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

Açık
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Dilimleme/doğrama öncesi kabuk şoklama

Et, balık, peynir gibi ürünlerin dilimlenmesi veya doğranması esnasında ürün kaybını azaltmak, hijyeni sağlamak, görünümü korumak ve istenilen gramajı elde etmek için kabuk şoklama çözümleri. Air Liquide’in sıvı azot veya sıvı karbondioksitli çözümleri, dilimleme/doğrama işleminin hızını %50’ye kadar artırabilir. Ayrıca manuel doğramaya göre iş güvenliğini önemli ölçüde artırır. 

İlgili gazlar

  • ALIGALTM-Air Liquide’in yüksek kaliteli gıda sınıfı gazları

İlgili ekipmanlar

İlgili hizmetler

  • Teknik destek
  • Proses performansı iyileştirme
Merkez ofis:

Reşitpaşa Mh. Eski Büyükdere Cd. Park Plaza No:14 Kat:2 D:8 Maslak, Sarıyer/İstanbul

Telefon:

+90 (212) 345 11 40

E-posta:

ww-musteri-hizmetleri@airliquide.com