Ana içeriğe atla

Bizden Haberler

View
Gıda
Katma değer sunulan alanlar

Depo inertleme ve oksijen giderme

Et, balık, peynir gibi ürünlerin dilimlenmesi veya doğranması esnasında ürün kaybını azaltmak, hijyeni sağlamak, görünümü korumak ve istenilen gramajı elde etmek için kabuk şoklama çözümleri. 

Air Liquide’in sıvı azot veya sıvı karbondioksitli çözümleri, dilimleme/doğrama işleminin hızını %50’ye kadar artırabilir. Ayrıca manuel doğramaya göre iş güvenliğini önemli ölçüde artırır. 

İlgili gazlar

  • ALIGALTM Air Liquide’in yüksek kaliteli gıda sınıfı gazları

İlgili ekipmanlar

İlgili hizmetler

  • Teknik destek
  • Proses performansı iyileştirme

Neden Air Liquide?

  • 01

    Sertifikalı gazlar

    Türkiye'de Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesi için en yüksek ölçütleri karşılamaktadır

  • 02

    Endüstri Uzmanlığı

    Air Liquide, gıda güvenliği ve kalitesinde ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için gıda endüstrisi için yeni uygulamalar ve ekipman geliştirir ve geliştirir.

  • 03

    Sıhhi teçhizat

    Tüm endüstri tarafından kabul gören Air Liquide'ın endüstri lideri kriyojenik dondurma sistemleri ve gıda sınıfı gazlar ALIGAL ™